Clădirea unei școli din Nigeria s-a prăbușit. Opt copii au murit și alți 100 au rămas sub dărâmături Video

Masacru în Lagos, Nigeria. O școală s-a prăbușit peste copii. Opt sunt morți și mulți altrii au rămas prinși sub dărâmături.

Clădirea cu trei etaje s-a prăbușit sub privirile îngrozite a zecilor de martori. La fața locului s-au prezentat numeroase echipe de salvare și ambulanțe.

Autoritățile spun că se pare că mai bine de 100 de copii au rămas prinși sub dărâmături. La ultimul etaj al clădirii se afla o școală.

 

Is happening now,, school building collapse at Lagos islandGod why…

Pubblicato da Livinus Val su Mercoledì 13 marzo 2019

Te-ar putea interesa și Schimb de focuri în fața unei școli! Doi tineri au împușcat 10 persoane după care s-au sinucis

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.