Ciudățenia unei femei: folosește sângele menstrual ca tratament facial și pentru a realiza tablouri

Mary Miranda, în vârstă de 36 de ani, din Chicago, susține  că își folosește sângele ciclului menstrual pentru tratamentul feței, deoarece lăsă pielea „moale și luminoasă”.

Potrivit femeii , rezultatul este atât de extraordianr încât a împins-o  să spună altor femei să-și încerce ciclul menstrual ca și tratament. Dar tratamentul pielii pare să nu fie singurul scop. De fapt, Mary își folosește sângele menstrual pentru a crea opere de artă și pentru a-și uda plantele.

Femeia și-a petrecut cel puțin douăzeci de ani din viață cu dureri extreme din cauza ciclului neregulat. În 2006 a fost diagnosticată cu un chist ovarian în urma căruia a fost îndepărtat de urgență.

Câmpul magnetic al Pământului se schimbă de 10 ori mai repede decât se aștepta

Ulterior, având în vedere că durerile nu s-au redus, femeia a făcut verificări suplimentare, descoperind o mică tumoră a fibromului uterin, care a necesitat o miomectomie în 2018. Imediat după această intervenție, Maria a descoperit ritualurile de Moon Blood sau actul de a iubi și onora menstruația.

În fiecare lună, Mary își aplică sângele menstrual pe față timp de 30 de minute.

“Este foarte important pentru mine să-mi împărtășesc povestea și să ajut femeile care trăiesc aceleași lucruri pe care le-am experimentat”, a spus Mary potrivit Mirror .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.