Ciudate creaturi marine pe plajă: „La fel de frumoase ca dragonii, dar și periculoase”

Natura ne surprinde încă cu imaginile care vin de pe o plajă din Cape Town , în Africa de Sud. După cum relatează Independent, au fost găsite și imortalizate creaturi marine ciudate , care seamănă cu  animalele fantastice, cum ar fi dragonii. Imaginile au ajuns pe Facebook.

Acesta este Glaucus atlanticus, un tip de melc de mare care este, de asemenea, cunoscut sub numele de „rândunica de mare” sau „îngerul albastru”. Creaturile au fost găsite pe plaja Fish Hoek, unde au fost fotografiate de Maria Wagener , pe pagina ei de Facebook despre viața marină. Ea a spus că a găsit vreo 20 pe plajă, adăugând că nu mai văzuse astfel de creaturi până acum, în ciuda faptului că a trăit aproape de plajă pentru cea mai mare parte a vieții sale.

Citește și Sătui de selfie-uri și de batjocură, satul ”Fucking” își schimbă numele în ”Fugging”

„Probabil că i-aș fi pus înapoi în mare dacă aș fi avut cu ce să-i ridic, dar nu, nu i-am atins!”, A adăugat ea. Deși sunt frumoase și variază în nuanțe de albastru, pot avea o înțepătură puternică și sunt veninoase. Folosesc tentaculele ca mecanism de apărare împotriva prădătorilor. Înțepătura lor poate produce greață, vărsături și dermatită alergică acută, care se poate manifesta cu mâncărime, erupții cutanate sau leziuni ale pielii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.