Cipru, turistă de 19 ani, condamnată pentru că a raportat un viol în grup: pentru judecător, minte

Povestea unei tinere britanice de 19 ani s-a încheiat în centrul unui dosar complex și delicat, în timp ce se afla în vacanță în Cipru. Ea a raportat că a fost victima ueni violenței sexuale de grup și a acuzat 12 tineri. Tânăra de 19 ani a explicat că a fost atacată și violată de grupul de tineri din camera ei de hotel din Ayia Napa, unde inițial a invitat  unul dintre ei

Doisprezece băieți cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, identificați de tânăra, au fost arestați imediat, dar cinci dintre ei au fost eliberați. Cu toate acestea, pentru ceilalți șapte aflați anchetați  verificările poliției au dus la o inversare a situației. De la călăi … la victimele unei calomnii.. În timp ce băieții erau eliberați, tânăra de 19 ani  a ajuns cu câtușele la mâini și  își așteaptă sentința. În ultimele ore, de fapt, o instanță din Cipru a decis că tânăra minte a cauzat pagube justiției și acum se pregătește să stabilească sentința în procesul penal.

Citește și La doar 13 ani moare dând naștere copilului pe care l-a avut după ce a fost violată de tatăl său

Fundamental pentru verdict este faptul că tânăra de 19 ani și-a retras acuzația la 10 zile după presupusul atac. Avocații femeii britanice au spus că și-a retras plângerea după nouă ore de interogatoriu al poliției, fără să fie prezent niciun avocat. Tânăra victimă de 19 ani, a declarat în timpul procesului că a fost forțată să semneze o confesiune falsă în urma presiunilor autorităților cipriote.

Potrivit procurorilor, fata a inventat acuzațiile după ce a aflat că a fost filmată în timpul  actului sexual care a fost, potrivit tot procurorilor, consimțit.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.