Ciocniri violente în Seattle, 45 de arestări și 21 de agenți răniți

Ciocniri violente au avut loc aseară între poliția din Seattle și manifestanții care au aruncat pietre, sticle, petarde și alte  explozibili împotriva agenților. Potrivit poliției din statul Washington, 21 de ofițeri au fost răniți și alte 45 de persoane au fost arestate.

Coronavirus, profeția lui Sylvia Browne: „Epidemie gravă în 2020”

Mai multe clădiri au fost incendiate și vandalizate, a spus poliția, care a declarat că ciocnirile de aseară au fost o adevărată revoltă. Tensiunile continuă în oraș și după ce poliția a reușit să elibereze  zona care a fostocupată săptămâni întregi după uciderea lui George Flyod.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.