Ciocniri la Paris după înfrângerea echipei de fotbal PSG: 148 de persoane arestate

Noapte de tensiune și confruntări la Paris după înfrângerea de 1-0 suferită de Paris Saint-Germain cu Bayern Munchen în finala Ligii Campionilor.

Poliția a declarat pe Twitter că au arestat 148 de persoane, majoritatea pentru violențe și vătămări corporale. În plus, 404 de persoane au fost amendate pentru că nu au purtat măști în zonele în care era obligatoriu să facă acest lucru.

Germania, din 2021 proprietarii câinilor vor fi obligați să-și scoată animalele afară cel puțin de două ori pe zi

Mai multe ciocniri ale suporterilor au fost înregistrate în apropierea stadionului Parco dei Principi, unde poliția a folosit gaze lacrimogene, în timp ce de-a lungul Champs Elysees mai multe magazine au fost incendiate și distruse.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.