Ciocnire frontală între autobuz și camion: cel puțin 37 de morți și zeci de răniți

Accident rutier grav în această dimineață în Brazilia: un autobuz și un camion s-au ciocnit frontal, provocând cel puțin 37 de decese și alte zeci de răniți , potrivit portalului de știri UOL. Accidentul s-a produs pe autostrada Alfredo de Oliveira Carvalho, între Taguaì și Taquarituba, în interiorul São Paulo. Potrivit căpitanului pompierilor, Edson Winckler Filho, până acum au fost confirmate 37 de victime, inclusiv unele cu corpuri încă prinse în caroseriile contorsionate.

Coliziunea a avut loc între orașele Taguaí și Taquarituba, în regiunea Piraju, la aproximativ 350 de kilometri de capitala Sao Paulo. Răniții grav au fost duși la spitalele municipale. De-a lungul străzii  încă se mai află cadavrele victimelor acoperite cu cearșafuri.

Mass-media locală a raportat că autobuzul a încercat să depășească un alt vehicul când a lovit camionul frontal. Potrivit pompierilor, printre victime se numără șoferul camionului și mai mulți pasageri de autobuz.

Citește și Ungaria interzice bătrânilor să intre în magazine după ora unsprezece dimineața

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.