Cineva a uitat în tren o valiză cu trei kilograme de aur în valoare de 170 de mii de euro. A cui este ?

Toată lumea a uita ceva  într-un tren. Un telefon, o geantă, o carte.

Dar cu siguranță aproape nimeni nu a pierdut o servietă plină de aur . În schimb, exact asta s-a întâmplat în Elveția , unde în octombrie anul trecut, într-un tren între St. Gallen și Lucerna, cineva a uitat o valiză cu o adevărată comoară : trei kilograme de aur pentru o valoare de aproximativ 170.000 de euro . Dar cel mai ciudat lucru este că nimeni nu a făcut plângere.

În Nigeria, o mamă a 13 copii a născut cvadrupleți: povestea incredibilă

Constatarea, raportată de BBC, a fost făcută publică numai după ce au eșuat eforturile autorităților elvețiene de a depista proprietarul. Proprietarul are acum cinci ani pentru a depune o reclamație de pierdere a valizei la parchetul Lucerna, deși nu este clar cum vor verifica autoritățile  dreptul de proprietate asupra aurului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.