Cine este Jennifer Haller, prima persoană care s-a suspus testului pentru vaccinul împotriva coronavirusului

Jennifer Haller are  43 de ani este sănătoasă, mamă a doi copii adolescenți și a decis să se supună unui test despre care nimeni nu știe efectele. Numele ei este Jennifer Haller și este prima persoană din lume care a testat vaccinul împotriva coronavirusului .

Știrea vine din Statele Unite, unde se desfășoară primele studii pentru realizarea unui vaccin împotriva infecției . Jennifer nu este unica în lumea care s-a supus experimentării științifice și a regulilor sale. Femeia lucrează ca manager la o companie de biotehnologie și știe că cercetarea are nevoie de „cobai” care sunt dispuși să se pună la dispoziția experților pentru a verifica teoriile și a dezvolta utilaje și medicamente.

Jennifer Haller, în vârstă  de 43 de ani locuiește în Seattle , unul dintre marile orașe americane cele mai afectate de pandemia coronavirusului și din acest motiv a decis să facă ceva:„Cu toții ne simțim atât de importanți . Aceasta este o oportunitate excelentă pentru mine de a face ceva “, a spus ea pentru mass-mediei americane, explicându-și decizia.

Citește și Studiu: ”Persoanele cu sânge de tip A sunt mai vulnerabile la Coronavirus”

Femeia după injecție, a spus că se „simte bine” , dar va trebui monitorizată pe o perioadă cuprinsă între 12 și 18 luni . Scopul oamenilor de știință este de a stabili dacă două doze de vaccin sunt suficiente pentru a proteja oamenii de infecții. În gestul ei curajos, Jennifer Haller nu este singură. De fapt, cu ea mai sunt și alți 45 de voluntari  , toți cu vârste cuprinse între 18 și 55 de ani.

Acestora li se va administra vaccinul Covid-19 în cursul săptămânii. Jannifer poate conta și pe sprijinul rețelelor de socializare , unde mulți, din fiecare colț al lumii, au descris-o ca eroină și au vrut să-i mulțumească, deși la distanță, pentru spiritul ei de altruism.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.