Cine a văzut-o? Românca Maria Cojocariu a dispărut. Ajutați-ne să o găsim

Cine a văzut-o? Românca Maria Cojocariu în vârstă de 62 de ani a dispărut. Ajutați-ne să o găsim

Maria Cojocariu născută în 11/08/1957, 1,55 înălțime, 55 kg, ochi căprui și este originară din Zărnești, județul Brașov.

A lucrat  mult timp în Italia, iar în ultimii 3 ani a lucrat  pentru perioade scurte. Ultimul loc de muncă al dânsei a fost în Acquaviva Platani (Cammarata), comuna Agrigento, Sicilia.

Ultima dată  plecat din România în octombrie 2018. În 20 decembrie cele două surori s-au auzit la telefon, dar de atunci s-a așternut liniștea…. De Maria nu se mai știe nimic.

Acesta este apelul disperat al surorii sale Monica Monica:

”DISPĂRUTĂ!! Ea este Maria Cojocariu, sora mea, ultimul loc de muncă în Acquaviva Platani (Cammarata), nu mai stim nimic de ea de mai mult timp.Vă rog din suflet dacă cineva este în zonă…AJUTAȚI-MĂ cu o distribuire. Mulțumesc! Contact: 0759.361.425”

Maria Cojocariu 1

Dacă aveți informații sunteți rugați să contactați pagina de Facebook al doamnei Monica Monica , sau să sunați la numărul de telefon 0040 759.361.425

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.