Cinci romani condamnati la 10 ani de puscarie după ce au violat o tanara in Marea Britanie

Cinci români au fost condamnați la câte zece ani de închisoare după ce au violat în grup o tânără pe 16 decembrie 2018, într-un parc din Marea Britanie.

 

Cei cinci atacatori,  care lucrau în agricultură sunt: Florin C., 20 de ani, Dorel D., 23 de ani, Oprea D., 18, Alexandru D., 18 și Marius D., de 24 de ani . Toți au fost fiecare condamnați la câte 10 ani de închisoare, transmite BBC.

 

Potrivit imaginilor de pe camerele de supraveghere.  Cei cinci români au mers într-un club și unul dintre ei a început să danseze și să flirteze cu victima, care părea foarte beată .

 

La ieșire din club, ceilalți români apar în apropierea celor doi. Toți au condus-o pe tânără într-un parc auto din apropiere,Les Platons  unde au violat-o. Pe tot parcursul violului, tânăra nu a scos niciun cuvânt, spunându-i judecătorului că s-a temut că va fi ucisă.

 

Ulterior fata a fost abandonată de cei cinci în oraș. Tânăra a început să plângă și să urle atrâgând atenția unui  trecător care a anunțat poliția.

Te-ar putea interesa și Asistenta unui stomatolog uita sa sterilizeze intrumentele: peste 500 de pacienti risca sa fie infectati cu hepatita si HIV

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.