Cinci femei au nimicit în bătaie un pedofil care a fost prins în camera unei fetițe de 10 ani / VIDEO

Un videoclip apărut online a stârnit indigarea și furia a mii de persoane împotriva unui bărbat acuzat de pedofilie. În imaginile publicate se vede un  grup de femei (cinci în total) care au bătut un bărbat vizibil beat, acuzându-l că ar fi violat o fetiță de 10 ani. Videoclipul în cauză a fost filmat în Peru : potrivit rapoartelor autorităților locale, bărbatul a fost prins în dormitorul unei fetițe de 10 ani după care a încercat disperat să scape de furia femeilor cu un taxi .

Citește și Un tânăr de 16 ani din Rusia și-a masacrat întreaga familie cu un topor și s-a sinucis

Cu toate acestea, femeile l-au urmărit oprind taxiul și trăgându-l afară pe pedofil. Totul s-a întâmplat în mijlocul străzii. Femeile s-au aruncat asupra lui cu pumnii și piciorele blocându-l până la sosirea poliției. Bărbatul a fost arestat dar în timpul interogatoriului poliției a spus că nu-și amintește că ar fi abuzat de fetița de 10 ani.

Prin urmare, rezultatele medicale ale fetiței și posibilele sale mărturii vor fi decisive în soluționarea cazului. Între timp  însă, web-ul a decis deja vinovăția bărbatului. Unii internauți au complimentat femeile pentru reacția violentă, iar alții chiar au sugerat că ar fi fost mai bine să-l ucidă, având în vedere acuzațiile care i s-au adus bărbatului.

https://youtu.be/V-EUsdKfOIY

 Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.