Ciclonul tropical Kimi amenință coasta australiană

Un ciclon tropical s-a format în largul coastei de nord-est a Australiei, amenințând centrul turistic din Cairns cu vânturi de 130 km / h. Ciclonul tropical Kimi este o furtună de categoria unu, dar experții cred că ar putea crește până la categoria a doua când va ajunge pe coastă.

Citește și Senzațional ! S-a descoperit un gecko în deșert care se strălucește la lumina lunii

Se așteaptă să lovească între orașele Cooktown și Port Douglas, cu vânturi puternice la sud de Cairns.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.