Ciad, 44 de membri jihadiști Boko Haram au fost găsiți morți în închisoare

Patruzeci și patru de membri ai miliției jihadiste Boko Haram au fost găsiți morți în celulele din închisoarea N’Djamena din Ciad, acest lucru a fost anunțat de procurorul Republicii Youssouf Tom. Aceștia făceau parte din „un grup de 58 de membri ai lui Boko Haram prizonieri într-o operațiune recentă a armatei” în zona Lacului Ciad.

Declarată moartă de medici se trezește într-un sac de plastic la o firmă funerară din Paraguay

Procurorul a anunțat  că este în curs de anchetă pentru a stabili cauzele acestor decese.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.