Chucky, păpușa ucigașă atacă pasagerii fără mască în metrou – video

Faimoasa păpușă ucigașă , Chucky , atacă pasagerii care iau metroul și nu poartă masca (sau o poartă incorect). Acest lucru se întâmplă și în New York , unde unii navetiști au asistat la un fel de experiment social.

Chucky, păpușa ucigașă împotriva coronavirusului

Este un scenă făcută de doi actori care au provocat panică în metrul de la New York . Miguel, un actor care suferă de nanism, s-a deghizat în păpușa ucigașă Chucky și a improvizat de mai multe ori o scenă oarecum horror cu colega sa Sara Stone.

Citește și Japonia: milipede cu un ciclu de viață exploziv: la fiecare opt ani provoacă o adevărată invazie care blochează traficul feroviar în zonă

Fata, care poartă masca coborâtă peste bărbie, devine victima intenționată a lui Chucky , care decide să o atace în mai multe moduri. Rezultatul este o (falsă) încăierare , care sfârșește de asemenea prin implicarea unor pasageri. O modalitate hotărâtă de a sensibiliza publicul cu privire la utilizarea corectă a măștilor în locuri închise și aglomerate, cum ar fi mijloacele de transport.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.