Chirurgul amputeaza piciorul gresit al unei femei. Fiica: “Mi-a spus ca totul a mers bine”

Chirurgul amputeaza piciorul gresit al unei femei. Fiica: “Mi-a spus ca totul a mers bine”

Unei femei  de 67 de ani un meidc chirurg i-a avut amputat piciorul greșit. Intrând în sala de operații, luni seara după înrăutățirea diabetului zaharat, doamna Magdalena știa că își va pierde piciorul drept , piciorul unde îi fusese deja maputat un deget.  După operația, a doua zi de dimineță, fiica ei a ridicat păturat și văzuse greșeala: chirurgul îi amputase  piciorul greșit.

S-a întamplat într-un centru mediacal Sanatoriu Berazategui, la sud de Buenos Aires, în Argentina. După descoperire, femeia a fost transferată la o clinică din Quilmes. Procuratura a inițiat o investigație pentru “vătămare din neglijentă”. Autoritățile clinicii însă, nu au făcut declarații cu privire la acest caz.

Fiica Mayra s-a aruncat cu furie  asupra chirurgului, acel chirug care o asigurase că operația a mers bine: ”Chirurgul mi-a spus că totul a mers bine.  Când am intrat în cameră am realizat imediat greșeala “, a spus femeia presei Clarin.

“Când am ridicat pătura, am văzut că piciorul stâng a fost amputat”, a adăugat Mayra, care după ce a văzut greșeala incredibilă a alergat în sala de operații. “Acolo l-am găsit pe chirurg, eram foarte nervoasă. Medicul se numește Cardozo (Gonzalo). Nu avea cuvinte, nu știa ce să-mi spună. Este același medic care a amputat degetul piciorului stâng. Piciorul era bandajat, trebuiau să taie piciorul bandajat “, a  spus ea.

De Andreea Sas

Te-ar putea interesa și Moartea lui Neil Armstrong, spitalul a platit familiei 6 milioane de dolari pentru a evita un proces

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.