Chiropractica, face o manevră greșită și-i rupe gâtul pacientului: mort după câteva zile

O chiropracticiană  l-a ucis pe John Lawler un bărbat  în vârstă de 80 de ani, după ce i-a rănit grav coloana vertebrală. Bărbatul se dusese la profesionistă pentru că avea dureri după ce își rupsese un picior , dar în timpul manevrelor a fost prea violentă   și i-a rupt osul gâtului.

Bărbatul de 80 de ani a fost internat de urgență, dar a murit la scurt timp după accident, rămânând quadriplegic. Arleen Scholten l-a invitat pe pacient să se întindă pe canapea, apoi cu un băț a făcut o manevră în jurul gâtului, aplecându-se în jos. Mișcarea numită „Sărutul vieții”, a rupt gâtul domnului Lawler care a murit la scurt timp.

 

O copilă în vârstă de 13 ani însărcinată s-a sinucis după ce a fost violată de 6 bărbați

Familia a denunțat-o pe femeie, potrivit Daily Mail , iar acum avocații nu se luptă doar cu cazul unic, ci solicită ca și chiropractica, care nu este considerată o disciplină medicală, să fie reglementată astfel încât această practică s fie efectuată de persoane pregătite pentru a nu mai apărea astfel de inccidente.

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.