China, un copil a cazut de la etajul al sase-lea, multimea il salveaza cu o simpla patura / VIDEO

China, un copil a cazut de la etajul al sase-lea, multimea il salveaza cu o simpla patura

O tragedia care s-a produs în Chongqing, în sud-vestul Chinei s-a încheiat cu din fericire cu un final fericit. Un băiat de trei ani a căzut accidental de la etajul șase al unei clădiri și a fost salvat de mulțimea din fața clădirii cu o simplă pătură.

 

Acesta a fost raportat de CNN, care a arătat videoclipul pe canalulu de televiziune CCTV. În imagini se pot observa  momentele dramatice în care copilul atârnă de balconul casei, cu corpul suspendat în gol. Din imagini se pare că cel mic încearcă să se pună picioarele pe marginea balconului, dar,  fără succes deoarece la suprafața este alunecoasă.

Unul dintre protagoniști, Zhu Yanhui, potrivit CNN a declarat : ”M-am uitat în sus și am văzut copilul atârnând de geam și am avut o singură idee cum aș putea să-l salvez. ”  Yanhui, și alte persoane au făcut un cerc cu o pătură în mână. După exact 10 secunde  copilul a căzut.

 

Un vecin a luat apoi copilul, confuz, dar nevătămat și l-a dus la spital pentru un control medical, dar din fericire nu a raportat traume.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.