China, sute de pisici au fost din comerțul cu carne: „Ar fi fost gătite în restaurante și date clienților”

Poliția chineză a salvat sute de pisici bolnave și aproape moarte înghesuite într-un camion.  Se presupune că erau destinate consumului   în restaurante fără autorizație Autoritățile orașului Haikou , care este capitala provinciei Hainan, în sudul țării, au oprit săptămâna  trecută un vehicul suspect la bordul căruia se aflau „nu mai puțin de 307 pisici vii” .

 

Potrivit Daily Mail, vehiculul provenea din provincia Guandong, iar șoferul nu a fost în măsură să producă certificatele care atestă verificările animalelor prevăzute de lege și regularitatea transportului. Camionul a fost apoi confiscat și animalele au fost transferate în structurile Small Animal Protection Associațion, unde au primit îngrijirile necesare.

O fetiță de 4 ani a ajuns la spital cu constipație din cauza unui regulament al grădiniței

 

Vicepreședintele asociației Wang Bing , a declarat presei locale că animalele erauau fost probabil îndreptate către tarabe și restaurante fără autorizație de funcționare, care tind să cumpere animale la costuri reduse pentru consum alimentar. Din păcate, din 307 de pisici , 32  au murit înainte de a ajunge la asociație, dar  275 au fost salvate . „Multe erau grav deshidratați sau bolnave. Bănuim că pisicile erau duse restaurantele pieței East Gate Market.

 

Această carne de pisică ar fi fost vândută fără niciun certificat de garanție, pe care totuși oamenii o consumă “, a adăugat Wang Bing.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram    

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.