China susține că a creat bebeluși de eprubetă: om de știință arestat

China susține că a creat bebeluși de eprubetă: om de știință arestat

Cercetătorul chinez He Jiankui a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru că a efectuat ilegal cercetări genetice asupra embrionilor umani. Anul trecut, relatează Global Times, omul de știință a șocat lumea afirmând că a creat primul copil reprodus în laborator.

Citește și Alertă sanitară de maximă urgență! Samoa, epidemia de rujeolă continuă să facă victime: 81 de morți și peste 5.600 de persoane infectate

Agenția de știri  Xinhua adaugă că cercetătorul a fost, de asemenea amendat cu 3 milioane de yuani (aproximativ 400 de mii de euro). Împreună cu el, alte două persoane au fost condamnate pentru aceeași acuzație.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.