China: “Suntem la un pas de un nou Război Rece cu SUA”

China și Statele Unite sunt „la un pas de un nou Război Rece”. Acest lucru a fost declarat de ministrul chinez de externe, Wang Yi, explicând că cele două țări „nu ar trebui să aibă conflicte și ar trebui să coopereze într-o logică de respect reciproc”.

În același timp, el a adăugat: „Statele Unite trebuie să renunțe la dorința să schimbe China și să-și respecte voința de dezvoltare națională”.

New York Times publică pe prima pagină numele la o mie de victime de covid

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.