China spre zero infecții datorită carantinei: 14 spitale improvizate pentru coronavirus demolate

Numeroasele spitale „improvizate” de pe teritoriul chinez al lui Wuhan și care în ultimele săptămâni au fost folosite pentru a lupta și a învinge Coronavirusul, sunt demontate. Eliminarea celor 14 unități de asistență a început ieri după-amiază, care ar trebui finalizată în 24 de ore.

Prin urmare, proiectul masiv de carantină care a implicat milioane de cetățeni, a dat rezultate. Numărul de noi infecții este acum aproape de zero. Conform rapoartelor China Daily, mai puțin de 100 de pacienți au încă nevoie de terapie intensivă.

Structurile construite în câteva zile nu vor mai fi necesare, după cum au confirmat experții Comisiei Naționale de Sănătate, cazurile confirmate „vor fi trimise mai întâi la spitalele desemnate și, dacă este necesar, spitalele modulare vor fi redeschise”.

Citește și Wizz Air și-a suspendat zborurile spre și dinspre Italia: ce se întâmplă cu biletele rezervate

Simultan cu închiderea spitalelor de teren, numeroase școli și centre de distracții, cum ar fi stațiunea Disney, se vor redeschide.

Cele câteva săptămâni de luptă grea și blocarea totală a țării, considerate de mulți drept excesivi, au permis să învingă ceea ce părea a fi o situație de nerezolvat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.