China: șoferul se oprește pentru a lăsa să treacă gâștele, dar cârdul avea 1 km lungime VIDEO

În provincia Anhui, un bărbat pe nume Yin, se ducea la muncă când a văzut un cârd de gâște în șir indian care voiau  să traverseze strada. Bărbatul s-a oprit, lăsându-le să treacă, doar că și-a dat seama că avea prea mult de așteptat: gâștele erau aliniate pe mai mult de un kilometru.

Citește și Imaginile triste ale urșilor polari care se joacă cu deșeurile de plastic în Alaska

În acel moment, s-a dat jos din mașină și s-a dus să-l caute  pe proprietar, care, sosind la fața locului, a blocat rândul indian al gâștelor sale, lăsând șoferul să ajungă la timp la locul de muncă.  Gâștele erau mai mult de o mie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.