China promovează remedii alternative : vezica biliară a ursului, leac împotriva Covid-19

La mai puțin de o lună după ce China a luat măsuri pentru a interzice permanent comerțul și consumul de animale sălbatice vii, guvernul chinez a recomandat utilizarea Tan Re Qing, o injecție care conține bilă de urs , pentru a trata cazurile severe de COVID-19. Este unul dintre numeroasele tratamente recomandate – atât tradiționale, cât și occidentale – pe o listă publicată de 4 martie de Comisia Națională de Sănătate din China. Această recomandare evidențiază ceea ce susțin susținătorii faunei sălbatice:  închiderea comerțului viu cu animale pentru alimente pe de o parte și promovarea comerțului cu părți de animale pe de altă parte, relatează National Geographic

Ficatul, vezica biliară, bila din diferite specii de urși, inclusiv urși negri asiatici și urși bruni, sunt folosite în medicina tradițională chineză încă din secolul al VIII-lea. Conține niveluri ridicate de acid ursodeoxicolic, cunoscut și sub denumirea de ursodiol, care s-a dovedit eficient pentru a ajuta la dizolvarea calculilor biliari și a tratării bolilor hepatice. Acidul ursodeoxicolic a fost disponibil ca medicament sintetic la nivel mondial de zeci de ani.

Organizația Mondială a Sănătății spune că nu există o cură pentru COVID-19, deși unele medicamente, cum ar fi calmantele și siropul de tuse, pot trata simptomele asociate bolii.

Potrivit Clifford Steer , profesor la Universitatea din Minnesota din Minneapolis, care a studiat beneficiile medicale ale acidului ursodeoxicolic, a declarat că nu există nicio dovadă dovadă că vezica biliară este un tratament eficient pentru noua coronavirus. Dar, spune el, acidul ursodeoxicolic se distinge de alți acizi biliari prin capacitatea sa de a menține celulele în viață și poate atenua simptomele COVID-19 din cauza proprietăților sale antiinflamatorii.

Coronavirus, în marea din Ibiza poate exista un adevărat tratament

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.