China, primul deces cauzat de pneumonia virusului din aceeași familie Sars

China a anunțat primul deces legat de cazurile de pneumonie virală  din decembrie. Infecția a fost atribuită unui nou tip de virus din aceeași familie Sars , care a ucis peste 700 de persoane între China și Hong Kong între 2002 și 2003. Comisia de sănătate din Wuhan a declarat că 41 de persoane au fost diagnosticate cu simptomele de pneumonie virală.

Citește și Doi copii au fost supuși la torturi extreme de către părinți: arși cu țigara și lăsați să moară de frig și de foame

Printre cele 41 de cazuri,  cel puțin 7 persoane se află în condiții grave, în timp ce alte două persoane ar fi fost deja externate.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.