China, posibile vaccinuri împotriva coronavirusului începând cu luna aprilie

China a declarat că, din aprilie, intenționează să pună la dispoziție pentru situații de urgență și pentru cercetarea clinică primele vaccinuri împotriva noului coronavirus . Opt instituții din țară lucrează. Oamenii de știință chinezi lucrează cu cinci abordări de cercetare diferite pentru dezvoltarea vaccinului pentru COVID-19. Cifrele și estimările au fost dezvăluite de Zheng Zhongwei, directorul Centrului pentru Dezvoltarea Științei și Tehnologiei din cadrul Comisiei Naționale de Sănătate.

„Scopul nostru este să ne asigurăm că vaccinul împotriva coronavirusului poate fi utilizat cât mai curând posibil ” , a spus Zhongwei.

„Scopul nostru este să ne asigurăm că vaccinul poate fi utilizat cât mai curând posibil”, a declarat directorul Centrului pentru Dezvoltarea Științei și Tehnologiei din cadrul Comisiei Naționale de Sănătate Zheng Zhongwei.

Citește și Coronavirus, peste 100 de mii de persoane sunt infectate în întreaga lume

Multe vaccinuri sunt în faza de testare pe animalelor , a adăugat Zheng, menționând că progresele în dezvoltare sunt foarte similare cu cele observate în alte țări. China a alocat fonduri speciale pentru cercetare și s-a angajat pentru un mecanism de rezervă privind vaccinurile pentru viitor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.