China, o lebădă neagră agresivă atacă un un câine / VIDEO

China, o lebădă neagră agresivă atacă un un câine / VIDEO

Această scenă destul de șocantă  a avut loc într-un lac din Chengdu, China: un câine decide să facă o baie în lac, dar o lebădă neagră nu deranjată de invazia câineui în apele sale îl atacă cu toată forța. Deși l-a scufundat de câteva ori cu aripile sub apă, săracul câine a reușit să se salveze.

Îi acorda prea multă multă atenție copilului: soț gelos și-a împușcat mortal soția

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.