China: o cisterna cu gaz lichid a explodat pe o autostradă. Clădiri și fabrici prăbușite, 18 morți / Video

O explozie a unei cisterne cu gaz lichid a provocat în China cel puțin 18 morți  și aproximativ 200 de răniți pe o „ autostradă din China de Est. Potrivit autorităților explozia de proporții a provocat    prăbușirea clădirilor și fabricilor din apropiere.  189 de persoane au fost internate în urma tragediei care a avut loc în apropierea orașului Wenling , în estul provinciei Zhejiang. Cisterna transporta gaz lichid.

Conform celor mai recente date disponibile raportate de autorități, 58.000 de persoane au murit în accidente rutiere în China din 2015.

Nerespectarea regulilor de circulație în trafic sunt responsabile de aproape 90% din accidentele fatale din țară.

Te întorci pe 15 din străinătate în România? Vezi cine este scutit de autoizolarea la domiciliu

Sursa: Twitter

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.