China, nou caz de ciumă: a mănâncat un iepure și s-a îmbolnăvit

Un nou caz de ciumă a fost înregistrat în China. Autoritățile locale de sănătate au constatat un alt incident din Mongolia Interioară, fără a avea însă legătură cu celelalte două cazuri de ciumă pulmonară diagnosticate săptămâna trecută la Beijing .

Potrivit ziarului China Daily , un bărbat de 55 de ani care lucrează într-o carieră din județul Ligii Xilin Gol a fost diagnosticat cu ciuma bubonică. După ce a întâmpinat primele simptome, bărbatul a fost internat imediat la un spital local. Pacientul a raportat că a jupuit și a mâncat un iepure sălbatic pe 5 noiembrie iar febr a și infecția în zona ganglionilor limfatici au apărut la scurt timp după aceea.

O mamă și-a lăsat fiul de trei ani să moară de foame și a ascuns corpul într-o cutie de jucării

Potrivit directorului adjunct al Centrului Regional de Control și Prevenire a Bolilor, Fan Mengguang, cazul bărbatului ar fi un episod „ izolat și fără nicio legătură ” cu celelate două cazuri de ciumă pulmonară care au implicat alte două persoane internate la Beijing câteva zile. în urmă. Situația unuia dintre cei cei doi, conform ultimelor buletine furnizate de medici, s-ar fi agravat. Celălalt pacient, pe de altă parte, este stabil și în afara pericolului.

Cei doi bărbați se află acum într-un centru specializat, unde sunt monitorizați în mod constant și sunt supuși la diverse teste epistemologice.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.