China, lumea minunată a sculpturilor de gheață din Harbin – Video

Labirinturile de zăpadă uriașe, turnurile de gheață iluminate și palatele de cristal sculptate din blocuri uriașe de gheață au întâmpinat vizitatorii la Festivalul Harbin, un eveniment internațional tradițional dedicat sculpturilor de gheață și zăpadă în orașul chinez din provincia de est Heilongjiang, la granița Siberia. Peisajele de vis au atras milioane de vizitatori de-a lungul anilor în oraș, care a deschis festivalul pe 5 ianuarie, în ciuda focarelor Covid-19 din China.

Pregătirile pentru eveniment au început cu săptămâni înainte, muncitorii extrăgând milioane de metri cubi de gheață de pe suprafața râului Songhua în schimburi lungi și istovitoare.

China a ținut infecțiile cu coronavirus sub control la nivel național, iar locurile culturale și de divertisment au fost redeschise, iar viața a revenit în mare măsură la normal în ultimele luni. Dar focarele mici din mai multe orașe au determinat autoritățile să intensifice testele și restricțiile de călătorie. Vizitatorii festivalului din acest an trebuie să afișeze un „cod de sănătate” pe o aplicație de urmărire a contactelor și să măsoare temperatura înainte de a intra.

Citește și De ce vulpile terorizează și atacă cetățenii din Bangladesh?

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.dailymail.co.uk/news/article 
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.