China, grav accident rutier: cel puțin 36 de morți

China, grav accident rutier într-un autobuz și un camion : cel puțin 36 de morți

Cel puțin 36 de oameni au murit și mulți au fost răniți într-o accident dintre un autobuz și un camion pe o autostradă din provincia chineză estică Jiangsu. Autobuzul care transporta 69 de persoane a invadat banda opusă și a lovit camionul.

Cel puţin 60 de oameni au murit în India din cauza inundaţiilor devastatoare

O primă anchetă a indicat că anvelopele autobuzului ar fi explodat ajungând pe banda opusă izbindu-se violent de camion.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.