China, explozie de proporșii la o fabrica chimică / VIDEO

O explozie puternică a avut loc marți după-amiază în Zhuhai , în provincia chineză din sudul Guangdongului. Acest lucru a fost confirmat de Biroul de gestionare a situațiilor de urgență Zhuhai într-o notă:

“În jurul orei 13:40 (GMT 5:40) pe 14 ianuarie, Zhuhai Changlian Petrochemical Co., Ltd. din raionul Gaolanguang a luat foc”, se citește în declarația publicată pe Weibo, echivalentul al Twitter chinez  Din fericire, nu s-au înregistrat victime în accident, a declarat autoritatea locală. A fost lansată o anchetă.

Citește și Mexic, în spital după o erecție de trei zile: luase stimulente sexuale pentru tauri

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.