China este pregătită să furnizeze Italiei 1000 de ventilatoare pulmonare

China a anunțat că va trimite 1000 de ventilatoare pulmonare în Italia. Potrivit presei italiene, semnarea contractelor de trimitere a ajutorului ar putea ajunge deja în următoarele ore. Ministrul Luigi Di Maio și omologul său Wang Yi au vorbit despre colaborarea dintre Italia și China în această dimineață.

Citește și Coronavirus, expertul: „Epidemia nu se va încheia anul acesta”

Prin urmare, China se pregătește să trimită ajutor masiv în Italia pentru a răspunde la situațiile de urgență coronavirus , având în vedere marile dificultăți cu care se confruntă spitalele din peninsulă în fiecare zi. Beijingul a promis, de asemenea, furnizarea de măști, tampoane, stocuri se termină.  În apelul telefonic dintre Di Maio și omologul său Wang Yi, s-a discutat despre oportunitatea de a începe o mare cooperare tehnologică în materie de sănătate și tehnologie între cele două țări.

Deocamdată, disponibilitatea raportată de China este de 1.000 de ventilatoare pulmonare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.