China, cazuri de coronavirus în Qingdao: teste pentru 9 milioane de persoane

China a lansat o campanie de cinci zile pentru a finaliza testarea în masă pentru Covid-19 pe cei peste 9 milioane de locuitori ai orașului port Qingdao din estul provinciei Shandong. Decizia a fost luată după ce au fost descoperite duminică 9 cazuri noi de coronavirus.

Citește și Frontiere închise în Australia până în 2021: „Deschiderea doar cu vaccinul”.

Infecțiile sunt legate de spitalul din Qingdao Chest Hospital, potrivit unui comunicat al Comisiei municipale de sănătate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.