China: Beijing a fost lovit de un val de ger neașteptat, -31 de grade

Capitala Chinei, Beijing a fost lovit de un val de ger puternic, cu temperaturi de la -18 grade simțindu-se ca la -31 din cauza vântului care biciuiește capitala. Autoritățile au lansat alerta galbenă pentru temperaturi scăzute continue la începutul acestei săptămâni, prezicând scăderea zilnică în oraș la mai puțin de -12 grade până joi.

Citește și A săpat un tunel pentru până sub patul amantei lui, dar lucrurile nu au mers așa cum a fost planificat

Beijing are un sistem de alertă meteo împărțit în 4 niveluri cu o culoare dedicată temperaturilor scăzute și furtunilor: roșul reprezintă condițiile cele mai severe, urmate de portocaliu, galben și albastru.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.