China, atac armat într-o școală: mai mult de 40 de răniți

Peste 40 de copii și membri ai personalului au fost răniți după ce un bărbat înarmat cu un cuțit într-o școală din China. Conform rapoartelor presei locale, atacul a avut loc într-o școală primară din Wuzhou, în regiunea autonomă Guanxhi. Suspectul care a fost arestat de poliție, este un bărbat în vârstă de 50 de ani care a lucrat ca agent de pază în acea școală.

Printre răniți se află principalul și un alt agent de pază. În ultimii ani, numeroase atacuri de cuțit au avut loc în școli și grădinițe din China, atribuite de obicei persoanelor instabile psihic.

Au adoptat un copil autism, după trei ani l-au dat înapoi spre adopție: cuplu de influenceri au provocat indignarea web-ului

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.