China: aproximativ 14% dintre pacienții considerați vindecați de Covid-19 au rezultat din nou pozitivi

Medicii de la un spital din Wuhan, China, unde a apărut virusul, au raportat că între 3% și 14% dintre pacienții considerați vindecați au fost reinfectați cu virusul, relatează South China Morning Post.

Știrile vin în condițiile în care experții au dat semnalul de alarmă că China se confruntă cu o a doua epidemie din cauza numărului tot mai mare de cazuri importate, precum și a „persoanelor asimptomatice”. Spitalul Tongji, care a identificat primul caz de COVID-19, a confirmat că cinci din 145 de pacienți, puțin peste 3%, au rezultat din nou pozitivi la coronavirus,  a declarat administrația spitalului  postului  CCTV .

Citește și China se apără de al doilea val infecții cu coronavirus

Potrivit acestuia, cinci pacienți care au testat din nou pozitiv nu au avut simptome și niciunul dintre contactele apropiate nu a fost infectat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.