China, acoperisul unui club de noapte s-a prabusit peste zeci de persoane: doi morti si 86 raniti

China, acoperisul unui club de noapte s-a prabusit peste zeci de persoane: doi morti si 86 raniti

 

Două persoane au decedat și alte 86 au fost rănite după ce acoperișul unui club de noapte s-a prăbușit. Accidentul s-a produsîn  Baise, un oraș din regiunea autonomă sud-vestică din Guangxi Zhuang. Este ultimul bilanț ale autorităților chineze, conform căruia tragedia a avut loc în miezul nopții în districtul Youjiang. Printre răniți, o persoană se află  în stare critică și alți 13 sunt în stare foarte gravă.

 

Alte  58 de persoane, potrivit presei locale, au fost spitalizați.

Te-ar putea interesa și SUA, mai multe tornade spulbera tot ce le sta in cale: morti si zeci de raniti / VIDEO

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.