China a deschis un spital cu 1.000 de paturi în doar 48 de ore

Centrul Medical a început să primească pacienți la ora 22.30 aseară, după ce lucrătorii au petrecut doar 48 de ore transformând o clădire goală într-un spital. Peste 500 de muncitori în construcții, electricieni și polițiști au lucrat non-stop pentru a deschide spitalul din districtul Huangzhou. Inițial, a fost intenționat să fie un spital care se va deschide în luna mai, însă în fața amenințării crescânde cu răspândirea coronavirusului au reușit să finalizeze spitalul mult mai devreme.

Autoritățile locale au anunțat vineri că clădirea va fi transformată și că lucrările s-au început sâmbătă.

Citește și Cercetătorii au descoperit o ”super celulă” care luptă împotriva cancerului

Încă de ieri spitalul a fost dotat cu  apă, electricitate și internet, gata să primească pacienții. Un proiect de construcție și mai ambițios este în curs desfășurare în Wuhan, unde autoritățile au acordat luni termenul limită pentru deschiderea unui alt spital mare în oraș.

Patru spitale au fost  construite în timp super-rapid, doar șapte zile,  folosind clădiri prefabricate și modelate într-un centru medical construit la Beijing în 2003  pentru a face față virusului SARS.

Sursa: Metro

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.