China, a „creat” elixirul care te face să trăiești până la 120 de ani

O echipă de medici chinezi ar fi creat un elexir din plante care poate prelungi viața oamenilor până la 120 de ani. Autoritățile medicale au deschis o anchetă

O infuzie pe bază de plante pregătită de o echipă de douăzeci de medici chinezi, care ar trebui să aibă același efect ca un elixir cu viață lungă și care vă permite să ajungeți într-o sănătate perfectă până la vârsta de 120 de ani.

Potrivit rapoartelor din South China Morning Post , în China, un grup de oameni de știință specializați în medicina tradițională chineză ar fi reușit să creeze o băutură naturală care să poată extinde durata de viață a oamenilor. S-a întâmplat în județul Binyang, în regiunea Guanxi, în partea de sud a țării. Aici, poținea bizară ar fi fost prezentată într-un seminar privat. Știrea trebuia să rămână secretă, dar cineva a fotografiat descoperirea medicilor  și a publicat-o pe Weibo, pe Twitter-ul chinezesc.

Citește și Deranjată de fiul ei încearcă să-l sufocă în patul de spital: „Nu mă lăsa să beau în pace”

Medicii care au pregătit elixirul au încercat și acea poțiune de plante, susținând că se simt „ mai fericiți” și „ întineriți ”, precum și că au un apetit mai mare și o calitate excelentă a somnului.  Între timp, Ministerul Sănătății din Guanxi,  au decis să deschidă o anchetă pentru a pune în lumină întreaga afacere. Medicii implicați în proces au subliniat imediat că studiul ar fi trebuit să rămână secret, dar mai ales că substanța preparată nu a fost răspândită, ci consumată numai de către cei care au inventat-o.

Întreaga poveste este încă învăluită în mister , chiar dacă rețeaua a înnebunit deja. Pe web au apărut o mie de ipoteze, dar nu cunoaștem ingredientele poțiunii, cu excepția faptului că a fost preparată amestecând apă și câteva ierburi misterioase.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.