China, 700 de pisici au fost salvate de la moarte: erau pregătite pentru consum

700 de pisici au fost răpite în Liucun, județul Shenze, toate înghesuite și blocate în cuști ruginite care își așteptau destinația finală. Activiștii locali au intervenit, descoperind traficul ilegal de pisici. Potrivit guvernului chinez, consumul de carne de câine și pisică  precum cel al animalelor exotice de pe piețe a fost interzis, dar  cu toate acestea 700 de feline erau gata să fie ucise pentru a ajunge pe mesele chinezilor.

Câinii în alimentația chinezilor: China revizuiește lista animalelor comestibile

O femeie pe nume Li , a dat alarma printr-un video în care se vedeau pisicile închise în cuști ruginite în câteva videoclipuri sfâșietoare. “În această dimineață, am descoperit o zonă în care pisicile erau ascunse în orașul Liucun, sute de animale ținute în zeci de cuști mici”, se arată într-o postare publicată de asociație.

Probabil că cele 700 de pisici au fost răpite de traficanți de animale și care se aflau în curtea din spatele a unui hotel.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.