China, 11 muncitori au murit dupa ce au fost loviti de cablul unui lift

China, 11 muncitori au murit dupa ce au fost loviti de cablul unui lift

Unsprezece muncitori au murit și doi au fost grav răniți pe un șantier de construcții din nordul Chinei, din cauza unui cablu de la un lift care s-a rupt. Incidentul a avut loc în orașul Hengshui: cablul s-a rupt și s-a transformat într-un bici, retezând violent muncitorii care se aflau în preajma liftului și omorându-i pe loc.

 

Recent, firmele de construzcții din China au fost scena unor diverse accidente grave și mai puțin grave, din cauza nerespectării regulilor de protecție la locul de muncă.

 

Te-ar putea interesa și Cutremurul din Filipine, momentele de panica printre copiii aflati intr-o piscina / VIDEO

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.