China, 11 milioane de oameni se întorc în carantină: Coronavirusul „importat” de o studentă

În Harbin, capitala provinciei Heilongjiang din nord-estul Chinei, a izbucnit un al doilea focar de Coronavirus ce o studentă de 22 de ani s-a întors din New York. Guvernul a impus din nou blocarea pentru a evita un al doilea val de cazuri, interzicând intrarea străinilor și a vehiculelor .

Când se credea că cel mai rău a trecut, orașul Harbin, capitala provinciei Heilongjiang din nord-estul Chinei, s-a aruncat înapoi în coșmarul Coronavirusului . Și totul din cauza unei studente în vârstă de 22 de ani care s-a întors infectată, deși asimptomatic, din New York,  care la rândul său a infectat cel puțin șaptezeci de persoane, potrivit ziarului Daily Mail . Riscul unui al doilea val iminent și mai letal  era prea mare, așa că autoritățile au decis să înăspriască și mai mult restricțiile  în vigoare în oraș începând cu 8 aprilie astfel că cei 11 milioane de locuitori s-au reîntors în carantină.

Fata, potrivit presei locale  s-a întors la sfârșitul lunii martie din New York. Deși a respectat izolarea la domiciliu de 14 zile nu a prezentat niciodată simptome.

În Ecuador, bilanțul epidemiei este printre cele mai grave din lume

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.