China: 10 persoane au murit asfixiate intr-o fabrica de medicamente

China: 10 persoane au murit asfixiate intr-o fabrica de medicamente

Zece persoane au murit asfixieate în incendiul din interiorul celei mai fabrici de produse farmaceutice din China. Potrivit AFP și Le Figaro, incendiul s-a produs la fabrica Qilu Tianhe Parmaceutical Co. din provincia Shandong, datorită scânteilor cauzate din sudarea unui cilindru.

 

 

S-a deschis o investigație asupra cazului. Compania a investit 150 de milioane de dolari în această fabrică gigantică de 280 mii de metri pătrați, care produce medicamente  împotriva cancerului și a problemelor cardiovasculare destinate Europei, Americii și Orientului Mijlociu.

 

Te-ar putea interesa și Victima unui viol in grup, merge sa-si denunte violatorii dar este violata de un politist

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.