Chimioterapie suspendată timp de trei luni din cauza Coronavirusului, o mamă moare de cancer la 31 de ani

Nu a putut face chimioterapie din cauza Coronavirusului și a murit. Kelly Smith a murit la vârsta de 31 de ani din cauza unui cancer care nu a fost tratat corespunzător din cauza urgenței de sănătate. Femeia din Macclesfield, care lucra ca cosmeticiană și avea un fiu de 6 ani, a fost supusă chimioterapiei timp de 3 ani, dar odată cu apariția covidului i s-a refuzat terapia timp de trei luni.

Citește și Covid, o elevă din clasa a VIII-a a descoperit un posibil remediu pentru virus

Sistemul național de sănătate din Marea Britanie a stabilit că toate spitalele ar trebui să aibă grijă de pacienții cu Covid în timpul perioadei de blocare, astfel încât Kelly nu a putut să meargă la spital pentru tratamentul său timp de aproape trei luni, iar cancerul a continuat să se extindă. Tânăra de 31 de ani, conștientă de ceea ce s-ar putea întâmpla, lansase mai multe contestații pe rețelele de socializare, cerând ca cei care, ca și ea, să trăiască în acea situație să-și poată continua tratamentele de chimioterapie și imunoterapie, dar nimeni nu a ascultat apelul ei.

Citește și Susținea sus și tare că virusul nu există: un instructor de fitness a murit la numai 33 de ani

Condițiile de sănătate s-au înrăutățit atât de repede și astăzi, după cum a raportat Daily Mail, familia învinovățește serviciul local de sănătate pentru moartea sa. Mama și partenerul victimei duc o bătălie, astfel încât nimeni altcineva să nu mai ajungă în starea lui Kelly.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,   Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.