Chile a pierdut contactul cu o aeronavă militară care transporta 38 de persoane

Chile a pierdut contactul cu o aeronavă militară care transporta 38 de persoane

Forța Aeriană Chiliană a anunțat că a pierdut contactul radio cu o aeronavă militară care transporta 38 de persoane în Antarctica. La bordul aeronavei, un Hercules C-130, se aflau 17 membri ai echipajului și 21 de pasageri, inclusiv 3 civili. Avionul a decolat luni la ora 16:55 (ora locală) din sudul orașului Punta Arenas, la 3 mii de kilometri de Santiago.

Citește și O persoană, nu se știe cine a ucis o mamă și a răpit o fetiță în vârstă de 1 an. Poliția cere ajutorul tuturor pentru a o găsi

La ora 18:13, contactul radio s-a  pierdut.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.