Chihuahua latră în timpul furtului, hoții îl ucid înecându-l în toaletă: a fost cadoul de Crăciun al unei fetițe

Hoți, da, dar cu adevărat nemiloși, incapabili să se oprească nici măcar în fața unui cățeluș  de un kilogram și jumătate. Acest lucru s-a întâmplat vineri, 3 ianuarie, în Torre Boldone, un oraș din provincia Bergamo, Italia, unde criminalii au intrat într-o casă din via Ostani, profitând de absența proprietarilor.

După ce au întors casa cu susu-n jos în căutarea de obiecte prețioase, din păcate hoții au mers prea departe.  Probabil deranjați de câinele familiei, un chihuahua mic de nici măcar două kilograme, nu au ezitat să-l ucidă înecându-l în toaleta casei.

Citește și Pensionarul moare singur în casă. Câinele l-a vegheat timp de 8 zile

Când proprietarii casei s-au întors în apartament, și-au găsit câinele, Attila, cu capul în toaleta fără viață. O scenă sfâșietoare pe lângă pierderea obiectelor prețioase și 3.000 de euro în numerar.

Cățelul intrase de Crăciun în viața familiei când părinții i-l făcuseră cadou fiicei lor.

Sursa: TgCom24

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.