Chicago în sânge: un băiețel de 20 de luni a fost împușcat mortal în timp ce se afla în mașină împreună cu mama sa

Un copil în vârstă de 20 de luni a fost împușcat mortal la Chicago în timp ce se afla în mașină cu mama lui. Tânăra de 22 de ani a fost rănită, dar este în stare stabilă. Dinamica atacului nu este încă clară.  Incidentul a avut loc sâmbătă după-amiază în cartierul Englewood. Mama și fiul se aflau în mașină: ea la volan și copilul pe bancheta din spate. Potrivit reconstrucției CBS Chicago , la un moment lângă mașina lor s-a apropriat o altă mașină care a deschis focul.

Pulverizați acest amestec și veți spune adio muștelor și țânțarilor

Băiatul a fost împușcat în piept, în timp ce mama a fost rănită la cap. Din păcate odată ajunși la spitalul Sf. Bernard, copilul a fost declarat mort. Tragedia vine  la o săptămână după uciderea lui Mekhi James , un băiat în vârstă de 3 ani care a murit în circumstanțe similare în timp ce se afla în mașină cu tatăl său.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.