Chicago, doua mame au fost ucise in timpul unei manifestari impotriva armelor

Manifestau împotriva armelor pentru a încerca să-și asigura cartierul  dar au fost împușcate cu sange rece. S-a întâmplat la Chicago, în SUA, unde două mame, Chantelle Grant, de 26 de ani și Andrea Stoudemire, de 35 de ani, au fost ucise în mijlocul protestului. Focurile de arme le-au lovit direct în piept și au fost trase  dintr-un SUV .

 

Chantelle Grant era mama a trei copii, în timp ce Andrea Stoudemire avea doi copii. Cele două femei aparțineau asociației „Mothers Against Senseless Killings”, care a fost creată în urmă cu cinci ani în urma morții unei alte tinere mame într-un schimb de focuri.

 

Today. #StandAgainstFear 4:30 #75thAndStewart at #MASKBlockAcademyAndCommunityResourceCenter

Pubblicato da Mothers Against Senseless Killings su Domenica 28 luglio 2019

Citește și Atac armat intr-un supermarket din Mississippi: 2 morti, un politist ranit

O altă persoană, un bărbat de 58 de ani a rămas și el rănit.  Nu este exclus că el ae fi fost ținta criminalului. Deocamdată, poliția din Chicago a anunțat că nimeni nu a fost arestat.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.