Cheltuiește mai bine 16 mii de euro pentru a arăta ca Barbie: „În interior mă simt bărbat, iubesc femeile”

A cheltuit mai bine 16 mii de euro pentru a arăta ca Barbie, iar acum încearcă șă-și găsească o fată: „Aspectul meu le îndepărtează”

Până la  vârsta de 26 de ani și-a injectat 16 mii de euro în substanțe pentru a arăta cât mai mult posibil Barbie: aceasta este povestea lui Honza Šimša, un băiat din Brno (Republica Cehă) care se îmbracă cu haine sobre în timpul zilei, în timp ce seara poartă pene și tocuri. Honza a recunoscut că apariția ei, totuși, le sperie pe fete și încă nu a găsit una care să i se potrivească.

Mă îmbrac așa și îmi place așa, dar în interior sunt un bărbat. Sunt atras de fete, dar unele au probleme cu aspectul meu. În acest moment sunt singur și mă simt minunat așa ”, a conchis Honza. Fata ideală? Cu un aspect similar cu al ei (de la Barbie).

Citește și Maci, tânăra în vârstă de 17 ani, este cea mai înaltă fată din lume: doar picioarele ei măsoară 135 de centimetri

Pentru a arăta ca o păpușă de plastic, drumul esteticii  a fost lung și costisitor (și a început în 2017), din fericire – așa cum explică tabloidele britanice – se pare că unele dintre injecțiile lunare în buze, obraji și bărbie i-au fost făcute cadou de un medic, prieten al său.

Dar încă nu s-au terminat : în viitor prevede alte intervenții chirurgicale estetice. În stadiul inițial al transformării sale, băiatul a dezvăluit că era inundat de critici și comentarii negative: „Oamenii sunt foarte demodați și pentru că arăt ca un bărbat, dar cu buze mari și că mă machiez. Am atras multă atenție, dar nu întotdeauna pozitivă” .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.